Catrice Eyebrow Set | Review





Μετά από πολλούς μήνες χρήσης ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για το Eyebrow Set από την Catrice.

Πρόκειται για ένα σετ καλλωπισμού των φρυδιών αποτελούμενο από 2 σκιές, ένα μίνι τσιμπιδάκι φρυδιών και ένα πινέλο διπλής όψης (angled brow brush από τη μία και spoolie από την άλλη) κι όλα αυτά έρχονται σε μια μίνιμαλ μικρή μαύρη συσκευασία με καθρεφτάκι. Η συσκευασία του είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένη (ιδίως δεδομένης της τιμής) κι έξυπνα σχεδιασμένη καθώς το γεγονός πως φέρει πινέλο, τσιμπιδάκι και καθρέφτη το κάνουν φοβερά εύχρηστο και βολικό για ταξίδια ή βιαστικά μακιγιάζ!


Catrice Eyebrow Set
Η απόδοση των σκιών είναι πάρα πολύ καλή αλλά αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι η επιλογή των χρωμάτων! Δεν "πορτοκαλίζουν" καθόλου, είναι όσο σαντρέ πρέπει (βασικό στις σκιές φρυδιών) και κάνουν το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό. Επίσης έχουν εντυπωσιακή διάρκεια!

Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα προϊόν που μ' έχει εντυπωσιάσει κυρίως λόγω της σχέσης ποιότητας-τιμής (πράγμα που με κάνει να πιστεύω ακόμα πιο έντονα πως τα καλλυντικά είναι ΥΠΕΡτιμολογημένα) καθώς είναι πολύ καλύτερο από άλλα αντίστοιχα kits "μεγάλων" εταιριών και η τιμή του είναι εξαιρετική! :)


Catrice Eyebrow Set #010

Τι δε μου άρεσε? Το ότι περιέχει parabens (πράγμα που παρατήρησα αφότου το αγόρασα) και πως δεν βγαίνει σε άλλες αποχρώσεις (πιο ανοιχτές/σκούρες) :(
Αν δεν είχε parabens θα έλεγα πως είναι το καλύτερο brow kit που έχω δοκιμάσει, βέβαια παρότι έχω περιορίσει όσο γίνεται τη χρήση τους -κυρίως από προϊόντα περιποίησης προσώπου/σώματος και μαλλιών που χρησιμοποιούμε τακτικά και σε μεγάλες ποσότητες- θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτό το set γιατί μου αρέσει το αποτέλεσμα που δίνει στα φρύδια μου και είναι πολύ μικρή η ποσότητα που χρειάζεται.

All in all, που λέμε κι εμείς οι Έλληνες, νομίζω πως είναι ένα πολύ προσεγμένο προϊόν σε μια πολύ φιλική τιμή!

Εσείς έχετε δοκιμάσει το Eye Brow Set της Catrice? Αν ναι, πως σας φάνηκε?

Τιμή: 4,59 ευρώ






Leave a Comment

  1. Όντως κρίμα που έχει parabens!

    ReplyDelete
  2. Σκεφτόμουν να πάρω αυτό το kit ή το brow drama της Maybelline αλλά μιας και αυτό έχει parabens μάλλον θα πάω στο brow drama.

    ReplyDelete